Saturday, August 15, 2009

Trist intr-o zi frumoasa.


    E trist sa-ti petreci ziua intre peretii unui apartament, chiar daca miroase a ceai verde si a liniste, chiar daca mustatile companiei tale mute nu te lasa(la greu) cum fac altii. E trist putin, sa constati ca nu contezi pentru cineva cum ai sperat. E trist si stupid sa stai sa te plangi aici, stiu!  E totusi trist sa curga un strop de ploaie dulce-amarui pe obrazul tau alb ca laptele, sa atinga sanii ca un cutit in dreapta spatelui. Sa simti un fior si sa nu fie cel sperat. Sa ai iluzii la nesfarsit si sa nu se concretizeze niciodata. Sa detii o colectie de ipostaze, imagini si  lucruri care par ireal de frumoase si totusi pot deveni reale; si totusi de ani de zile nu devin.

E trist sa ajungi mereu la aceeasi concluzie amaruie, la fel ca absenta unui raspuns de la capatul firului. 

Totusi sper ca toti ce poarta numele Maria si derivatele din el:) sa aiba parte, sincer, de o zi cat mai linistita, cat mai putin superficiala si sa pretuiasca fiecare moment " That takes your breath away..."

Stiu, fabulez, dramatizez, I don't care. Eu imi doresc pt astazi macar sa se opreasca ploaia de pe obrajii mei si daca se poate..putina liniste..Inside. Mai mult nu pot cere, ar fi in zadar.

Simtiti-va astazi mai speciale(i) ca niciodata!


 
6 comments:

roxana said...

Why so sad? :|
in fine.. am luat adresa blogului tau de pe romanianbrands.com si vroiam sa te intreb de unde ti-ai luat Bolero cu Pur Blanca? si eu caut in Suceava.. :( Thanks. Poti sa-mi lasi un comment pe blogul meu daca doresti.
Have a nice day.

TheDreamer said...

Hei, abia acum am vazut commentul tau aici:), prima data uitandu-ma pe Lirc:D si chiar ti-am rsp acolo, fara sa stiu de .."aici":). Sper sa mai gasesti, caci la 8 lei merita! By the way, te-am adaugat in blogroll, poate cand o sa am cu cine sa-mi impart visele, o sa-mi prinda f bine vorbele tale despre iubire de acolo:)

Hugs!

addicted said...

I-ll add you 2 ;)
Am sa pornesc imediat sa-mi caut cadouasul :D
Sper sa ai parte de-o particica de Rai cum am si eu, cat de curand. Hug.

addicted said...

Heeei!! Am gasit, chiar mai repede si mai aproape decat credeam/speram :D Aici in Obcini la primul Rodipet :)) Si chiar ma inarmasem cu multa rabdare ( aveam de gand sa cotrobai prin tot orasul .. ) .Sunt asa incantata maaaaama maaama :D
Have a nice day. Hug!

TheDreamer said...

Hey there!

Ma bucur ca ai gasit, merita si mie una imi confera o stare de bine, liniste cumva cand il folosesc:). Sper sa gasesc macar 1 carte din cele care le-ai enumerat tu pe Lirc, stii cumva in ce zi apare Evenimentul ala cu carte?Astazi am intrebat, dar aveau doar cu MJ.

Wishing a nice peaceful night!:*

addicted said...

Am gasiiiit si intrebarea :D Well, cartile apar luni miercuri si joi inca n-am intrebat de nici una din cele enumerate :( Eu vreau "Iti mai amintesti cum a fost prima data?" .Daca o vezi pe vreo undeva lasa-mi un mesaj pe blog te rog. Thaaanks !! :*