Monday, September 14, 2009

Oare...

        Am revazut Sex and The City Movie.
De ce casatoria in general conteaza asa de mult pt o fata? De fapt, in general, pt toate fetele..este  cel mai frumos moment din viata lor, la care viseaza de cand au 2 ani, de cand li se citeste Cenusareasa si mai vor o data, pentru care se pregatesc si viseaza toata viata... Si de ce atunci cand li se intampla cel mai frumos lucru din lume, de ce vor sa stie toata lumea?
Oare este chiar atat de bizar, stupid si aiurea sa nu vrei sa stie toata lumea? sa nu vrei sa te casatoresti?
Oare este chiar atat de bizar, stupid si aiurea sa vrei sa-ti petreceti restul vietii alaturi de..sufletul tau pereche fara niciun legamant oficial, biserisesc or whatever?
Oare este chiar atat de bizar, stupid si aiurea sa indraznesti sa visezi la sufletul tau pereche tot restul vietii?
Oare este chiar atat de bizar, stupid si aiurea sa ti se rupa inima de 2 ori in mii de bucati si sa tot visezi la dragoste tot restul vietii?
Oare este chiar atat de bizar, stupid, aiurea si rusinos sa plangi cand ti se inmoaie inima, cand suspini si adulmeci ca un copil la dulciuri...dupa un suflet al tau pereche, chiar daca pana acum viata s-a incapatanat sa-ti demonstreze ca aceste cuvinte nu s-au inventat pentru tine?

Si oare este chiar atat de bizar, stupid aiurea si rusinos sa cauti toata viata raspuns la intrebarile astea?

3 comments:

addicted said...

Nimic din ce ai spus tu nu e bizar, stupid si aiurea! E ok sa visezi, e ok sa astepti ani la randul sufletul pereche, e ok ( inca )sa speri dupa ce ti-a fost rupta inima in mii de bucati ( been there done that! ). E ok pentru noi. Ce-i drept pt.altii nu e ok:" Nu exista dragoste, doar afectiune " , " Nu exista acel suflet pereche " , nu asta ni se tot spune over and over again de altii? De ce i-am crede/asculta? sunt persoane FRUSTRATE!! persoane care pentru simplu motiv ca nu indraznesc sa viseze nu au parte de frumosul din lume sau viseaza pe ascuns si le e rusine sa recunoasca :)
Eu nu vreau mare tamtam la nunta, eu nu vreau sa afle toooooata lumea. Pe el l-am asteptat atata timp si doar pe el am sa-l vreau langa mine, cu sau fara un act semnat.
Continua sa visezi, sa speri, sa fii TU! Ca e ok sa fii tu.
Si-ai sa ai parte de frumusetea iubirii a fluturasilor si-a sigurantei. Sunt sigura! >:D<

nookie said...

sunt de acord cu addicted,intrebarile tale nu sunt stupide&bizare...
eu nu cred in casatorie,nu vreau sa ma casatoresc,nu-i gasesc rostul...
toata lumea viseaza la dragoste intr-o oarecare masura:)

Viorel said...

Nu, nu este nimic bizar, stupid si aiurea...love is all about.